2 gün önce ismi lazım değil bi fabrakada kimya mühendisi olarak işe başladım. Bu arkadaşlar beni kendileri çağırdılar iş için. Memeleketimi ailemi bırakıp istanbul a gelip ev tuttum. Görüşmeye gittim görüşmeyi yaptığım az muhterem beyefendi "burada herkes her işe koşturur sen de işin olmadığı zaman diğer işlere yardım edersin" dedi. Bende tamam dedim. Verdikleri para zaten para değil sigortamı da 20 gün sonra başlatacakmış. İlk gün gittim işe ne kadar angarya iş varsa hepsini yaptırdılar etiket paketleme dolum. Dedim sabret bir iki gün birşey olmaz. Her neyse dün sabah kalkıp işe gittim saat 10 gibi 50 kiloluk tuz torbaları geldi vinçle ikinci kata çektiler patron bey beni çağırdı işçilerden biri onları taşıyor git sende taşı dedi. İlk başta şaka yapıyor zannettim. Ha okul okuduk mühendis olduk diye bi halt olmadık tamam da insanda biraz saygı olur. Ben bunları taşımam deyince elini cebine atıp bi avuç para çıkardı. 100 lira uzattı işine gelmiyorsa al paranı çık dedi. Bende paran senin olsun deyip çıktım.
İki gündür başıma ağrılar giriyor düşündükçe ya bu insanlar kendilerini ne zannediyorlar arkadaş. Bu benim durumum siz birde orada çalışan işçilerin halini düşünün. Allah islah etsin. Ne diyeyim