Benzer durumu bende yaşadım.1 ay Sigorta , sendika ne kadar bağlı oldukları kurum varsa heryere gittim.Sigortadan ceza geldi aynı şekilde insanlara davranmaya devam ediyorlar..Benzer şikayetleri yaşayan çok malesef :( Ülkemizdeki geri kafalılık herşeyi para ile çözerim mantığından kurtulmadığı sürece doğru düzgün iş bulabilecek değiliz.Verdikleri para ile köle tutuyorlar resmen ne kadar iş ilanına baksam elemandan çok hamal arıyorlar resmen
Ssk ya bildirin mutlaka. Asla bildirmemezlik etmeyin.
Eskisi gibi değil artık, anında basarlar ona cezayı.
O şerefsize de para bırakılmaz maalesef. Alacaktınız.
Bunun gururu olmaz. Kendinize harcamazdınız ama bir garibanın karnını doyurabilirdiniz mesela.
Neyse, olan olmuş artık. Her şeyde vardır bir hayır.
İyi forumlar.
Eskisi gibi değil artık, anında basarlar ona cezayı.
O şerefsize de para bırakılmaz maalesef. Alacaktınız.
Bunun gururu olmaz. Kendinize harcamazdınız ama bir garibanın karnını doyurabilirdiniz mesela.
Neyse, olan olmuş artık. Her şeyde vardır bir hayır.
İyi forumlar.
Sgk ya şikayet edin. İşe başladım 2 gün çalıştım falat sigortamı yapmadılar, 20 gün sonra yapacaklarını söylediler dersin.
Hocam iş şikayete kaldıysa kesin kapatırlar orayı. İstanbulun göbeğinde çalışma izni olmayan sigortasız Suriyeli işçi çalıştırıyorlar. Sigortalı çalışan 1 kişi var onun da sigorta primini maaşından kesiyorlarmış. Bunlar benim iki günde duyduklarim.