Yılda bir diyen arkadaslar olmuş. Yılda 20 defadan fazla karşılaşıyorum. Sadece e-devlet değil öss kpss ales ehliyet sınavı milli piyango ve aklınıza gelebilecek bilimum her olayda kilitleniyor. 110.000 bin sorgu ne ya 2 saatte. Hürriyet milliyet 2 saatte kaç sorgu alıyor kim bilir adamların siteye bişey olmuyor, koskoca devlet ya masraf olamasın demişler. Ne masraf olcak.

Sitenin haline bakar mısın benim wordpress sitemin responsive hali bunabin basar.



Devletimin bu web sitesini kim yaptı? Kimlere ihale ettiler? Bazen belediye sitelerinin ihalelerini görüyorum ekapta. Çok uçuk ücretlere alıyolar. Yok efendim gaziantep belediyesi logosuna 800bin tl ödemiş. Herşeye para buluyorşar hizmete gelince yok. Verdiğim vergilerim haram zıkkım olsun ihalelere fesat karıştırıp yandaşa pekşeş çekene. Dünyada top3 de olma potansiyeline sahip bir ülkeyiz ama afrika ülkeleri ile yarışıyoruz.

Oh be sinirimi attım.
Ayrıca bknz bu paraya kaç sunucu daha alınır;

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından I Maen it Creative Şirketi'ne 810 bin liraya yaptırılan LOGO nun ayrıntıları bir bir ortaya çıkarken ortaya konulan gerekçeler ise herkesi şaşkına çevirecek cinsten.