Alışveriş Merkezinden duble yol yatırımına kadar bir çok saçma sapan yatırımı veya desteği bilişime yapsalar bugün bu tür yetersizlikleri konuşmayacaktık. Yaz döneminde siber ordu kuracağız falan denilmişti, siber yıldız adında bir yarışma düzenlenmişti yanlış hatırlamıyorsam emin olun o siber orduda yalan olmuştur ve tarihe karışmıştır.. Bilim çağındayız bilişim çağındayız diyorlar ama bu şey hiç bir işe yaramıyor..

Gereksiz yatırımlara gelince birincisi ve en önemlisi istanbul için olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ben bundan daha akılsızca bir yatırımı ne gördüm ne duydum.. Sözde İstanbul trafiği rahatlayacakmış.. Ama siz bu şehire değil üçüncü köprü 33 köprü daha yapsanız sonuç değişmez. Milletin kafası karıştı kimler hangi köprüyü kullanacak derken çok fena cezalar kesildi buna otobüs şirketleri de dahil. Türkiye'de yeteri kadar yol yapıldı zaten, yeteri kadar yatırımda var.. İki seçenek olmalı yatırımların bir çoğu bilişime diğer yarısı da henüz yenilik görmemiş doğu bölgelerine.. Velhasıl kelam bir Google bir Facebook ile elbette yarışamayız ama gerekli yatırımlar yapılırsa soy ağacı gibi bir hizmet devreye girdiğinde de dumur olmayız diyorum.. Saygılar