MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
12 yildir öğrenciyim neyin ne olmadığını öğretmenlerden daha iyi biliyorum.
Buradaki anne babalara sesleniyorum çocuğunuzu boşuna okula gönderiyorsunuz %99 okumak için gitmiyor.Gidende hiçbirşey öğrenemiyor öğrene bile atanamiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. Elini kolunu sallayan okulu geçemesin. Geçemiyorsa kalsın. Bir kaç kez kalırsa belki okuldan uzaklaştırılabilir ya da zeka geriliği için olan özel okullara gönderilebilir.
2. Disiplin denen şey dikkate alınsın ve uygulansın. Disipline giden öğrenciler için aynı okulda değil de her şehirde merkezi olarak kurulacak olan disiplin mahkemelerinde durumu görülsün.
3. Sınıflara kamera sistemi getirilsin ve canlı olarak yayınlansın ki bu tip durumlarda kanıt niteliğinde delil oluşturulabilinsin.
Benim fikirlerim bunlar. Her şeyi de devlete bulmayalım. Bu çocuklar ailede yetişiyor tarlada değil. Bizim kültürümüzde saygı denen bir şey var. Veletin yaptığını şeyin suçlusu kendisidir, bilmiyorsa da öğretilmelidir.
Eğer önünüzde böyle bir nesil var ise siz de (bana göre) ona göre sistemi kuracaksınız(Eğitim sisteminden bahsetmiyorum, disiplin sisteminden bahsediyorum).
adem15
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögg
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Devlete kızan arkadaşlar haklı o öğretmeni araştırın kesin sözleşmelidir ve öğrenciye ekmek parası için laf edemiyordur devlet memuruna yap bakayım bu hareketleri adama ne yapıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
adem15 ben devlet memuruyum bizde hiçbir şey yapamıyoruz. Öğretmenin elinde hiçbir yetkisi yok, O kameralardaki öğretmen o çocugun ensesini okşasa veli gelir öğretmeni rezil eder üstüne şikayet eder o öğrenci için birde soruşturma yersin bunun canlı örneklerini bir çok defa şahit oldum.
Meslek lisesindeki öğrencinin velisi öğrenciyi tanımazmış gibi bide korumak için öğretmene bin türlü laf eder
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu şekilde tüm dersler boş! kimse istediği yere gidemiyor sağlık meslekeğe giden arkadaşlarıma soruyorum aile zoru ile gidiyorum diyor burdan tüm M.E.B'e sesleniyorum alt yapıyı değiştirme zamanı geldi kim hangi bölümü istiyorsa ona gitsin!
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com