Konuyu Açık Açık buraya yazacağım pm idi şu idi bu idi kimse benden bişey istemesin diye.
Geçenlerde Grafik İşi İle alakalı bir domain arayışım oldu ve en son oalrak www.grafiklazim.com domainini Backorder Yaparak Satın almayı Başardık. Bunun içinde bir tasarım hazırladım fakat tasarım corel draw ile hazırlandı.
http://www.grafiklazim.com/index.png
yukarıda verdiğim tasarımı iki çeşit fiyat isteyerek anlatacağım.
1. si.
Bu tasarımında üyelik vs olursa verdiği siparişi kullanıcı panelinden takip ederse ve her ürün için ayrı bilgi isteme formu olursa adminden yani sistem otomatik bir hal alırsa bana kaça patlar?
2. si
Sistem Üyeliksiz Siparişleri bir form ile maile atacak Örneğin logo için farklı, Web Sitesi İçin Farklı bilgiler isteyen formlar yapılacak. Bir ürün Detay sayfası olacak. Birde Sayfa Ekleyebileceğim ( Her sayfayı HTML ile kendim yapabilirim daha sonra ) bir sistem bana kaça patlar?
Fiyatlarınızı pm ile bildirebilirsiniz.
05322809199 Nolu telefondan tarafıma ulaşıp aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bunu wordpresste, opencartta yaparım diyen varsa oda olur. Css vs dökülmemiştir şuan elimde sadece tasarım vardır.
Bu arada konuya girip tasarımı gören arkadaşlardan da tasarım hakkında yorum alabilirsem sevinirim.