Merhaba arkadaşlar. Birçok kişi tarafından iyi tanınan ve güncel birçok fuarın'da resmi medya sponsoru olan sitemizden çok özel fiyata tanıtım yazısı satışımız başlamıştır.
Stoklarla sınırlıdır. Makale DAHİLDİR.
Stok : 10 Adet
Satılan: 1 Adet
Kalan: 9 Adet
Siteye Bakmak için Lütfen PM İsteyiniz
Ücret: 59 TL (Bu kampanyalı fiyata makale dahildir ve Dofollow link süresiz aktif kalır)
Örnek Tanıtım Yazısı: Daha önce bizden makale dahil alan arkadaşımızın yazısı kısa sürede yüksek okuyucu sayısına ulaştı. Google da şu kelimeyi aratmanız yeterlidir: "bez parası"
Site Bilgileri:
1- Alexa TR: 6.690
2- Alexa Global: 296.000
3- DA: 20
4- PA: 33
5- Sitenin geçen aya ait google analytics ekran görüntüleri sayfanın en altındadır.
Önemli Notlar:
1- Sadece legal tanıtım yazıları yayınlanmaktadır,
2- Kadınlara hakkındaki (yemek siteleri, moda siteleri, zayıflama siteleri, anne-bebek siteleri v.b...) hiçbir site/firma/ürün tanıtım yazısı satılmamaktadır.
3- Tanıtım yazısını kabul etme hakkımız saklıdır.
4- Her bir tanıtım yazısından sadece 1 adet link çıkışı yapılır.
5- Dış linkler dofollow'dur.
6- Tanıtım yazıları en az 5 yıl garantili olup, normal şartlarda site yayın hayatına devam ettiği müddetçe aktif ve index olarak kalır.
7- %100 para iade garantisi vardır (2 ay içerisinde).
8- Ücreti dilediğiniz gibi gönderebilirsiniz (isterseniz tanıtım yazısı yayınlandıktan sonra veya önce gönderebilirsiniz).
9- Fatura istemeniz halinde +%18 KDV eklenir ve tarafınıza "alıcı ödemeli" kargo ile gönderilir.
Not: Bu kampanya 2018 yılının ilk ve son kampanyasıdır. Stokların bitmemesi halinde, belli bir süre sonunda kampanya sonlandırılacaktır. Bir sonraki kampanya 2019 yılında yapılacaktır.
Normal Satış Fiyatları:
1- Nofollow tanıtım yazısı 30 TL (linkler ve yazı ömür boyu aktif kalır, silinmez.)(makale dahil değildir)
2- 1 adet dofollow link içeren tanıtım yazısı 50 TL (dofollow link 1 yıl sonra nofollow olur ama yazı ve linkler ömür boyu aktif kalır, silinmez.)(makale dahil değildir)
3- 2 adet dofollow link içeren tanıtım yazısı 100 TL (dofollow linkler 3 yıl sonra nofollow olur ama yazı ve linkler ömür boyu aktif kalır, silinmez.)(makale dahil değildir)
Site Ekran Görüntüleri: