kredimbenim adlı üyeden alıntı
x bir banka kredimbenim tüm herşeyiyle 180 bin tl verdi ama zaten yıda 250 bin kazandıryor arkadaşlar google yazın görürsünüz :)marka değil paara kazandırrıyormu ona bakın hani bu işlerden anlamam ama benim şirketlerim kazandırıyor 12 çalışanım bu isimlerden ekmek yiyiyorsa bence fazla anlatmaya gerek yok anlayana :)
Allah daha çok versin kimsenin parasında gözümüz yok neticede benim burada yaptığım iş herhangi bir karşılık beklemeden arkadaşlara faydası dokunur diye düşündüğüm bir iştir. Ve yine tekrarlayacağım konumun başlığı "BUGÜN DÜŞEN .COM ALAN ADLARI" dır, "JENERİK DÜŞECEK DOMAİNLER" değil... konuya verdiğiniz ilk cevapla son cevap arasında tutarsızlık var bizim anlatmaya çalıştığımız Kredimbenim jenerik bir domain değildir. ayrıca 150 bin tl verseler bile 1TL den fazla para vermem kendi görüşümce, ben banka değilim ve ben bahsettiğiniz domaini hiç bir şekilde marka değeri olarak da görmüyorum. ayrıca nereye google yazınca göreceğiz :) kredimbenim ve en son paylaştığım domainler içinde ebike.com'u kıyasladığımız(aranma hacimi olarak kredi ve bike'ı araştırabilirsiniz) zaman hangisinin daha jenerik olduğunu arkadaşların takdirine bırakıyorum.
Konuma vermiş olduğunuz cevap için ayrıca teşekkür ediyorum, ben düşüncenizi net olarak aldığımı düşünüyorum(tırt) ve bundan sonraki vereceğiniz cevapları, cevaplamayı düşünmüyorum. Yeterince gerekli açıklamaların tarafımca ve arkadaşlar tarafından yapıldığını düşüyorum.. Yanlış anlamayın konu amacının dışına çıkıyor ve gereksiz yere hortluyor... yoksa saygısızlık yapmak istemem ve eğer illa bu konuyu tartışmak isterseniz Alanadları kategorisinde bir konu açarsınız ve gerekli cevabı seve seve veririm.
Bol Kazançlar...