-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Graphicer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar theme forest üzerinden 59 $ karşılığı aldığımız temada (gelli theme), languages klasörü içerisindeki dosyaları düzenleyerek türkçe temayı yapabildim fakat 2 yer var ki neredeyse bütün dosyaları dolaşıp tek tek aramama rağmen bir sonuca ulaşamadım kategori görünümündeki ürünler için "All" yazısı yerine "Tümü", Buton üzerinde ise "Load more" yerine "tümünü gör" yazısını bir türlü ekleyemedim. Yine aynı temada shop sayfasına sol tarafa sidebar eklediğimde sidebar sol taraftan en alt footer kısmına iniyor sayfanın üst kısmı boş kalıyor. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum umarım çözümü bilen arkadaşlar vardır. :confused:
site adresi : vippirlanta. com
shop sayfasında ki sidebar hata sayfası : vippirlanta. com/shop
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Graphicer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu arada PoEdit ve loco translate de kullanıyorum fakat ilgili metinleri değiştirsem bile sitede hala aynı duruyor. Temanın destek bölümünden yazdım fakat 3 gündür bi cevap yok neden o kadar para verdiysek ...
udsgul
https://sizvebiz.blog
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Sağlık,Blogger
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Loco translate ile dil dosyasını açınca senkorize et (snyc butonu var), yeni kelimeler eklenecek ve dediğin kelimeler varsa türkçelerini yaz düzelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Graphicer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@udsgul hocam loco translate'de TR dil çıkmıyor zaten kendim ekliyorum "new language" kısmından. Loco translate dışında, poedit ile de inceledim tüm dil dosyalarını fakat aradığım kelimeler yok malesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Panel bilgilerinizi gönderebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Graphicer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Pawn teşekkür ederim hocam ilginiz için .
@endeline grepwin bir wordpress uygulaması mıdır yoksa masaüstü müdür hocam ? ona göre dosyaları pc ye indireyim.
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Dilerseniz sitenizi inceleyip, ücretli destek verebilirim, referanslarımı ve yaptığım işleri profilimden bulabilirsiniz iyi akşamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Graphicer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@MuratKa merhaba hocam, wordpress & woocommerce hakkında herşey için mi hizmet veriyorsunuz? Çeviri sorununu hallettim bu arada.