A sitesi 2 lira
B sitesi 2 lira
A ve B sitesi aynı hesabın altına taşınıyor.
A+B = 4 lira olması gerekirken 2 lira olmuş. Arkadaş neden 4 lira olması gerekirken 2 lira oluyor diye sormuş.
barisduman ASametYildirim HamdiCetin
Ben konuyu yukarda alıntıladığım gibi anladım zaten. Ben sandım ki arkadaş iki site kazancının toplamından daha fazla bir rakam bekliyor. Fakat size neden yanlış geldi açıklayayım. Ben arkadaşın konusunu okurken yazdığı şu cümleye istinaden yazdım;
Her iki siteninde günlük ortalama "A" kadar kazancı vardı.
Gençler "ortalama" ile "yaklaşık" kelimesinin arasındaki farkı size bu saatten sonra açıklayacak değilim.
hsntngr Ayrıca arkadaşım bir yerde bir şeyde hata yapmış olabilirsin. Site hesabına tam olarak eklenmemiş olabilir. Onay bekliyor olabilir. Onaylanmış ama kazançlar yansımamış olabilir. Bu gibi durumlarda biraz sabırlı olmanızı ve beklemenizi öneririm.
Bu gibi bir çok konu açılıyor. Mesela adam'ın AdSense hesabı onaylanmış diyor ama reklam görünmüyor diyor. Bu adam AdSense'nin iki farklı onay aşaması olduğunu bilmiyor. Veya hesabı tam olarak onaylanıyor ve hemen foruma konu açıp reklamlar gözükmüyor diyor. Bu adam da reklamları siteye eklendikten sonra en az 2 saat geçmesi gerektiğini bilmiyor. Nedir bu adamların ortak özelliği hepsi bir yerde hata yapıyor ve sabırsız. Suçu direk Google'a atıyor.
Ayrıca bu aralar forumda çok sık görüyorum. Bazı arkadaşların fikri yok ama konulara gereksiz veya taş atmak için mesaj yazıyorlar. Post mu kasıyorlar ya da çok mu boş zamanları var anlamıyorum. Her neyse.
İyi forumlar.