-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Jandarma Komando olarak askerlik yaptım. Eğitim yerim Kırkağaç'tı. Çok zor eğitimleri vardı bilen bilir. Önlisans olduğum için tim çavuşu seçildim. Daha sonra usta birliği Nusaybin çıktı. Orada ilk 1-2 ay normal nöbet, jandarma topmlumsal olaylara müdahale eğitimleri vs. derken kobani olaylarının patlak vermesi üzerine aralıksız 3-4 ay birkaç saat uykuyla görevlere gidiyorduk. Çadır kent giriş çıkışları, yolların kesilmesi, provokasyonlar, saldırılar(malum bilen bilir 2013 senesinden bahsediyorum lağım farelerinin çoğalma senesiydi)... Son 3-4 ay kala jandarma karakol komutanı için haberci seçmişler timden aldılar beni. Amir binasında bir oda verdiler odada yok yok.(tv, buzdolabı, çay robotu, cam bardaklar, klima, şofbenli duş, mobilya dolap vs.) Bu sırada binbaşı ile birlikte sivil araç, sivil kıyafetler sürekli toplantılar, açılışlar vs. geziyorduk. Askerliğim hiç bitmesin istemiştim. Askerliği gerçekten dibine kadar yaşadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sağlık nedeniyle muafiyet. Askere gitmiş olsaydım kısa dönem yapacaktım ama kısmet değilmiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Ben askerde onbaşıydım ama çok çavuş tokatladım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yazilimciyim. Acemi birliğinde yaziciyimdim. Daha sonra ayni yerde usta birliği.yapiyorim.
Usta birliginde bolukteydim. Tertip emri ile Alay karargah takimina geldim. Burda da takim komutaninin yazicisiyim. Ayni zaman da sancak nöbeti ( g3 ile) tutuyorum. Ehliyetim olduğu icin kışla.icindr land rover sürüyorum. Bunun yaninda araç komutanlığı kartim.oldugu icin alay komutani mesai saatlerinde dışarı çıkacağı zaman makam aracinda komutanlik yapiyorum. Silah bakim kursuna gittiğim.icin alay.kh takimina ait silahlarin bakimi.bana ait. Takim çavuşus olduğum icin nobetten düştüm :)
Usta birliginde genellikle.yatkin oldugunuz seyler.olur.
Ama.tabi sizden once.biri gelip.yazici olduysa sizin olmaniz mümkün.olmayabilir :)
Biraz da şans.
Not: nerde ne.olarak.yaptiginizin bir.onemi.yok.onemli.olan ortam.ve komutanlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Askerligimi ağrı patnosta yaptım askeri gazinodaydim bir süre marangoz olarak :) daha sonra kışın kayak sorumlusu yazın kendi pişir kendin ye yerinde ocakbasi sorumlusuydum aynı zamanda askerde kombi kursuna gittim sertifika aldim 😀😀😀
Bu arada asıl meslegim terzi 😀😀😀
http://www.cepradyom.com/
Codesign
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
#Security Researcher
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Balıkesir'de idim bende ASTSB MYO Asteğmen olarak yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Vanda ,iran hududunda kalekol çavuşu olarak yaptım.kışın -40 derecede kar atmakla,yazın kaçakçıları kovalamakla geçti askerlik.
www.ustaderslik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilecik / Söğüt Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Taburu.
Ordinat Bölüğü Daha Sonrası Değiştirici Onbaşı
Öyle ballandıra ballandıra anlatanlar gibi askerliğimiz geçmedi acemi birliğinde ustalık yapmak en kötü askerliktir.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Bu devirde bilgisayardan anlamayan yok ki. Anladigim kadariyla askerligini yatarak yapmak istiyorsun.