lostyazilim
tr.link

İçeriğe gelen yorum seo ilişkisi

14 Mesajlar 1.877 Okunma
lstbozum
tr.link

aliveli aliveli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 279 / 37
  • Ticaret 1, (%100)
Mantıken google bunun organik olmadığını anlar diye düşünüp yorum yapsam spama düşerim diye düşünüyorum diğer yandan rakiplerime gelen tüm yorumların organik olduğunu düşünmüyorum adamlar bu yöntemle adeta tırmanıyor. Google sopasını bir tek bize mi gösteriyor nedir?

wmaraci
reklam

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)

hsntngr adlı üyeden alıntı

Juve Taradığını biliyorum çünkü defalarca denk geldim buna. Benim demek istediğim sitede yorumların olması içeriğin bir parçası olmaktan ziyade, kullanıcı deneyimi olarak değerlendirilir. Yoksa antiseo yapmak istediğimizin kişilerin yazılarına kopya mesajlar yazarak onları çok rahat düşüreibilirdik.

Stores Yorumu yapan lişiyi algılamasının bir önemi yok zaten, yazıklarını bir yorum olarak görmeside yeterli.

Size şöyle söyliyim. Sitenize yorum geldi

XXX hastalığı tedavisi hakkında bu xxx yöntemi tedavide fayda sağlar mı?

Cevap olarak

xxx hastalığı tedavisi için xxx tedavi yöntemi fayda sağlamaktadır. Fakat hastalığınızın ilerleme durumunu bilmediğimiz için en iyi kararı doktorunuz verecektir.

Diye admin olarak cevap verdiniz.

Google adminin yaptığı cevap yorumu indeksler. xxx hastalığı tedavisi için xxx tedavi yöntemi diye arama yapan birisi sitenizde yer alan bu admin yorumuna ulaşabilir.

Demek istediğim yorumun kimin tarafından yapıldığının bir önemi yok. Yorum içeriğinize ek olarak girilen içeriktir. İndeks alır. Yazınızn güncelliğini sağlar.

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)

aliveli adlı üyeden alıntı

Mantıken google bunun organik olmadığını anlar diye düşünüp yorum yapsam spama düşerim diye düşünüyorum diğer yandan rakiplerime gelen tüm yorumların organik olduğunu düşünmüyorum adamlar bu yöntemle adeta tırmanıyor. Google sopasını bir tek bize mi gösteriyor nedir?

3 aylık bir sitem var en son açtığım site. İçerisinde 58 adet yayımlanmış yazı var. 280 adet yorum var. Yorumların maksimum 10 tanesi kullanıcı tarafından yapılmıştır. Kalanı alexa yorum grupları veya benim yaptığım yorumlardır. Herhangi bir sıkıntı olmadı yaşamadım. Önceki sitelerimde de sürekli olarak uyguladığım bir yöntemdir.

Eğer işinizi garantiye almak isterseniz forumda farklı ıpler üzerinden siteler yorum yapan kişiler bulunmakta. Ayrıca yorum yardımlaşma grupları da var yine forumda. Bu gruplara girebilirsiniz ve destek alabilirsiniz.

denizbabasi denizbabasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)
Çeşitli sitelere uzun zamandır aylık olarak yorum hizmeti veriyorum. Google açısından baya faydalı oluyor.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al