silinmiş link ve kategorileri, "google web master araclarini" kullanarak kalici silin, gecen bir kontrol edeyim dedim 7 yil önceki silinmis linkler bile duruyordu :D

index olayina gelince, ayni anahtar kelime icin bir kac saat arayla yapilan aramada, su kadar sonuc cikmistir miktarida degisiyor yani yaptiginiz 2 arama arasinda gecen sure icinde google kac kere tekrar siralama yaptiysa, ya da degerlendirmeye aldiysa.

hatta 2 siralama icin cikan sonuclarda görülebilen sayfa sayisida degisiyor, bazen 10 bazen 15 yada 20.

google amca farkli zaman dilimlerinde ki tıklamalara bakıp sonra yeniden degerlendirme yapiyor, bu sekilde siralamayi en dogru sekilde yapmaya calisiyor. Tabi tek etken tiklama degil, yanlis anlasilmasin, tiklamadan sonra kullanici deneyimi, sitede ne kadar kaldigi, baska sayfalara tiklayip tiklamadigi gibi etkenler de var.

X eleman anahtar kelimeleri kullanarak siteyi buldu, gezdi tozdu alt sayfalara tikladi, bir link aldi, face acip arkadasina verdi, o arkadasi da siteye geldi, bu arkadas ayni linki face grupta paylasti, öylece 10 kisi daha geldi, ortami begendi mangal yakti, semaver ile cay demleyip manzaranin tadini cikardi... vs vs.