Merhabalar,
Uzun zamandır edindiğim araştırdığım ve bir araya topladığım koruma sistemi için sizlerinde yardımıyla geliştirip paylaşmayı düşünüyoruz. Elinde pentest için imkan olan arkadaşlar var ise sitemize test çıkmalarını rica ediyorum.
Şuanlik beta olarak server taraflı geliştiriyoruz büyük bir oranı engellesede gelebilecek saldırı boyunutu ne kadar engelleyeceği yönünde emin olamıyorum bu yüzden hep beraber test edelim.

Şuanlik client tarafını geliştirmedim fakat web taraflı da yönetimi yapmayı düşünüyorum.
Layer7-4 UDP Syn Arme gibi ve spoofu kesin olmamakla beraber engelledim. Neye göre bunu söylüyorum localde 10gb network kartından saldırı çıkarak test ettim bir çok script fixleyerek geliştirdim.
Temel kaburga HaProxy ile geliştirdim gelen saldırılar bir nevi temizleme yapıyorum ve ana porta yönlendirdim.

Test eden arkadaşlardan ricam belirtmeleri. Spoof çıkan arkadaşlar için büyük bloklar ve bazı spoof çıkabilen dcleri bloklar halinde engelledim. Bir nevi geçici çözüm sayılabilir.

Kapatan arkadaşlar belirtsin.

Uptime robot tan takip etmeye çalışacağım.

Trafiğinize kuvvet :)

Edit: Konu tekrardan aktif dns ler dynamic olarak aktif edildi yedekli dns ler kapatıldı ve www kaydı cloudflare cdn olarak güncellendi. İp adresi açık sql e layer7 işlemesi için girişler sadece dns doğruladıkdan sonra aktif edildi.

Site adresi ; https://iyi.host

Hosting ihtiyacı olanlara sponsor olabilirim. DDoS ve Layer saldırılar için ücretsiz sistem kurulumu yapıyorum. Ulaşmanız yeterli.

Edit: Site aktif

Referans alımı aktif. Hosting ihtiyacı olanlar limitlere takılmadan kullanabilirler.