Hocam aşağıdaki gibi çalışması lazım ama ondan önce, sisteme ekle butonunu düzenlemeniz lazım. Doğrudan kategori gibi bir attr oluşturamazsınız. BUnları data attr kullanarak yapmanız lazım yani;
document.getElementById('hepsiniekle').addEventListener('click',function () { let data = []; document.querySelectorAll('.ekle').forEach(function (button) { let json = {}; json['kategori'] = button.dataset.kategori; json['id'] = button.dataset.id; data.push(json); }); });
Ben vanilla js ile yaptım, jquery bilgim fazla yok. Datayı json ile gönderirsin, kullanması da kolay
Edit: Hepsine ekle dediğinizde gönderim yapmyacak anck data değişkeninin içini göndermek istediğiniz veriler ile dolduacak. Daha sorna gödner diyerek bu verileri gönderebiliriniz.
Buyur dostum anladığım kadarıyla A butonu ile B butonuna tıklama yaptırmak istiyorsun. Eğer öyle ise aşağıdaki kod işini görecektir.
$("#hepsiniekle").click(function () {
$(".ekle").trigger('click');
});
İlk önce çift buton yapıcaksan yeni bir input oluşturup ona name="hepsiniekle" diyeceksin ve nameye göre js kod bölümüne ekleme yapacaksın. @hsntngr 'nin verdiği şekilde
$('body .ekle').click(function(){ Bu kod satırı ile ilgili bir sorunum var, bu gönder mi yoksa sisteme ekle işlevimi görecek ? class="btn ekle" de bulunan satırı sisteme ekle butonunu, tetikliyor ancak gönder denmiş. bende buradan yolaçıkarak herhalde bir hata diye düşünüp fonksiyonunuzu gönder butonunu çalıştıracak şekilde yapılandırdım
Sizin yazmış olduğunuz $('body .ekle').click(function(){ satırını gönder butonunu çalıştaracak şekilde, gönder butonununa gonder id si ekledikten sonra $('#gonder').click(function(){ yi düzenledim , bu durumda sisteme ekle kullanım dışı kalmış oldu bilginize, onun çalışmasını istiyorsanız kodlarda düzenleme yapmanız gerekecektir.
birde hepsini ekle fonksiyonu bu fonksiyonunu içersine yerleştirilmişti, onu dışarı aldım, not olarak ekledim o kısmı kodların içersine .