Merhabalar;

Öncelikle biraz uzun bir konu yazmış olabilirim ama bu konu herkesi ilgilendiriyor, lütfen herkesin okumasını istiyorum. Zamanınızı aldıysam affola.

Hayattaveya sanal alemde olsun, tabiri caizse birçok kişi dolandırılmıştır. Bu tip olayların daha fazla olmamasını temenni ediyorum. Bu konuyu açma sebebim esasında benim bu tip olaydan muzdarip olmam.

Benim burda ki WMAracı yönetimine özellikle tavsiyem, lütfen Premium/Özel üyelikler forumda en az 1-2 senesini tamamlamış kişilerin bu özelliği satın alabilsinler.

Peki niye ??

Yapmış olduğum alışverişte, satın almış olduğum kişinin hiç üyelik tarihine bakmadım, başka kişilerinde fazla bakıcağını zannetmiyorum. Satın almış olduğum kişinin konusunda direk " Altın Üye " deyip otomatikman alışveriş yaptım kendisiyle. Sonuç olarak parayı veren olmamıza rağmen satıcı gibi biz koşturuyoruz. Belki ilerleyen saatlerde iade veya işlemleri tamamlar ama yinede bu tavsiyemin kesinlikle arkasındayım.

İşin özeti olarak, WMAracı Özel/Premium üyeliği, sadece param var deyip, alırım diyenlere açılmasın. Yani bu özellikten yararlanması için sadece parası olması yeterli olmasın. En azından 1-2 sene bu forumda üye olmuş olsun, ki birazda olsa Ticari **************lığın önüne geçilmiş olur diyorum.

admin Pasa