Korkmaz adlı üyeden alıntı

Hocam kuzenimde volva s40 var. Bir servise giriyorlar 2 bin tl en az. Biz 2012 focus ile servise giriyoruz 100 bin bakımı yaptırdık 517 tl verdik 3 gün önce.

Mondeo test etmeden almanı önermem. Ciddi söylüyorum Mondeo başkadır. Koltuk ısıtması soğutması masajı vs her şeyi var.

Araç almadan önce giderlerini de hesaba katın. Öyle zaman gelecek ki paraya ihtiyacınız olacak. Aracın vergileri vs kaskosu o ana denk gelince en ekonomik ve iyi olanını tercih edin.

1.5 Dizel otomatik Ecoboos motor ile vergi dilimi az. Bakım masrafları uygun. Servisi düzgün. Hayatımda bu kadar müşteri odaklı servis görmedim. Otokoç Yenibosna da bir sorun yaşadık. Arabayı baştan aşa cilalayıp boya koruması yaptılar. Ayrıntılı iç temizlik ve motor temizliği hediye ettiler. Her servis sonrasında sizi bağımsız bir kuluşdan arıyorlar sorular soruyorlar. Birini yapmadılar diyin hemen koç gurubu tarafından geri aranıyorsunuz.

Param olursa yine ford modelinden birini tercih ederim. Yürüyeni muhteşem.


Hocam açıkçası ford mondeo`ya ön yargıyla yaklaştım fotoğraflarına filan bakmıştım ford focus gibi araba işte klasik bir şey dedim çok da beğenmemiştim. Bugün bir galeri sahibiyle konuştum denemek için gittim araba baya kalıplı gözüküyor ben ford focus gibi zannetmiştim ama baya geniş bir araba. Açıkçası çok beğendim almayı düşünüyorum. Denediğim araba aynı şunun gibi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-mondeo-2.0-tdci-powership-trend-2013-63.000-km-de-527870670/detay bütün özellikleri aynı fiyatı 70 bin TL dedi. Gaza bastın mı araba uçuyor resmen lastikleri yere yapışıyor virajda filan güven veriyor. Sahibindenden araba kovalıyorum şuan temiz istediğim renkte mondeo ilana koyarlarsa alıcam.

Hocam sizce 2.0 alsam çok yakar mı 1.5 mi tercih edeyim genellikle şehir içi kullanacağım