-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
1 ad web sitesi için Çalışma sağlandı, işinin ehli bir arkadaş. Teşekkür Ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühen
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir web sitem için Sedat Hocamla çalıştık. Hem çalışma öncesinde herhangi bir ücret talep etmeden verdiği destek, hem detaylı ve son derece profesyönel çalışması, hem de çalışamda nelerin yapıldığını size detaylı olarak raporluyor olması mükemmel. Açıkçası benim çalışmayı yaptırdıktan sonra üzüldüğüm tek şey, boşa bekleyip başkalarını aramışım:) Diğer siteler için de birlikte çalışacağım bir arkadaş.
Özetle, bir webmaster da aradığınız en temel 3 özellik fazlasıyla mevcur Sedat Hocamda...
- Çalışma öncesi Teknik veya fikirsel desteği,
- İşinin ehli olması ve çok detaylı çalışması,
- Ne yapıldığını çok iyi anlatması
Yolu her daim açık olsun, işine bu derece önem verip, birlikte çalıştığı insanları bu kadar memnun edenlerin...
www.ipcisco.com
www.iothought.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
avukat
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
detaylı PM ve ücret bilgisi alabilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
makine operatörü
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Rapor teslim edildi titiz çalışmasından dolayı tşk ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Emlak Haberciliği
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İşin konusuna şöyle başlayım bazıları yorum yaparken birazcık atmasyon yorumlar yazmış ben Gazetecilik yapıyorum acık sözlü şekilde bir yorum yapıyorum Usta birine işi tarif etmem usta olan biri ne eksiklik var görür bunu açık bir şekilde söyler maliyeti bu olur der anlaşırsak yapar bu arkadaşımızda aynen dediğimiz gibi. Sitemizi bir inceleyin eksiklerini bana bildirin ne gerekiyorsa yapın dedim ücreti şudur abi dedi bizde tamam dedik yaptı ve çok memnun kaldım . Bu işler aceleye gelmez bence zaman verdim eksik olan kısımlarımızı herşeyi ile yapıp teslim etti tavsiyenin ne olduğudunu iyi biliyorum birini tevsiye ederken gerçekten işinin uzmanı olanı tevsiye etmek lazım bir tarafta beni temsil edecek bu arkadaş inanın yanlış birşey yapsaydı aynen dobra dobra yazardım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
I** B**