lostyazilim
tr.link

Tık sayısı ve kesinti

7 Mesajlar 964 Okunma
lstbozum
tr.link

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba;

adsensede yeni olduğum için birkaç sorum var değerli cevaplarınızı rica ederim.

* Tıklamalar var mesela 7 sonra birden 5 e düşüyor acaba bunun nedeni nedir?
* Bazen kesinti diye mesajlar görüyorum acaba nedeni ne oluyor birde mesela bende şuan bakiye 28,01 görünüyor bu ayda 78 TL olmuş bu ay sonunda bakiye misal 180 TL oldu ödemede ayrıca bir kesinti yapıyorlar mı? Yani demek istediğim 28,01 kesinleşmiş ödememi yoksa 200 TL yi geçince yine kesinti yapa bilir mi?

wmaraci
reklam

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Öncelikle 1. sorunuza cevap vereyim;

Reklam tıklamaların geçersiz sayılması genelde site sahibi reklam tıklaması veya reklama yanlışlıkla tıklanmasıdır. Yani sitenizi ziyaret eden kişi siteye girdi bir içeriğe tıklayacakken yanlışlıkla reklama tıkladı ve reklamverenin sayfası daha açılmadan kapattıysa Google bunu anlar ve tıklamayı geçersiz sayar.

Birde aynı cihazda veya ev internetinde siz veya bir baskası reklama tıkalrsa Google bunuda geçersiz sayar. Son olarak birinden reklama tıklamasını rica ederseniz ve o kişi siteye girer girmez reklama tıkalrsa Google bunuda geçersiz sayar.

2. soruna gelecek olursam

Google bir reklama tıklandıktan sonra kendi payını alıp sadece size kalan miktarı adsense hesabınızda gösterir. Fkat bu Google nin kesinti yapmayacağı anlamına gelmez. İlerleyen zmaanlarda vergi de gelirse kazancınızdan kesinti olabilir ama genellikle kesinleşmiş ücrette kesinti yapmamaktadır.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir :) Sana bol kazançlar dilerim :)
vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Öncelikle 1. sorunuza cevap vereyim;

Reklam tıklamaların geçersiz sayılması genelde site sahibi reklam tıklaması veya reklama yanlışlıkla tıklanmasıdır. Yani sitenizi ziyaret eden kişi siteye girdi bir içeriğe tıklayacakken yanlışlıkla reklama tıkladı ve reklamverenin sayfası daha açılmadan kapattıysa Google bunu anlar ve tıklamayı geçersiz sayar.

Birde aynı cihazda veya ev internetinde siz veya bir baskası reklama tıkalrsa Google bunuda geçersiz sayar. Son olarak birinden reklama tıklamasını rica ederseniz ve o kişi siteye girer girmez reklama tıkalrsa Google bunuda geçersiz sayar.

2. soruna gelecek olursam

Google bir reklama tıklandıktan sonra kendi payını alıp sadece size kalan miktarı adsense hesabınızda gösterir. Fkat bu Google nin kesinti yapmayacağı anlamına gelmez. İlerleyen zmaanlarda vergi de gelirse kazancınızdan kesinti olabilir ama genellikle kesinleşmiş ücrette kesinti yapmamaktadır.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir :) Sana bol kazançlar dilerim :)

çok teşekkür ederim, bir şey daha sorayım,

ay sonu bakiyeye yansıyan tutardan kesinti 2.sorudaki cevabınıza göre kesilir o zaman yani tıklamaların geçersizliği anında belli oluyor... doğru anlamışım değil mi?
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Evet hocam ay sonu bakiyeye yansıyan tutardan kesinti olabilir ve tıklamaların geçersizliği anında veya daha sonra belli olabilir.
vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

Evet hocam ay sonu bakiyeye yansıyan tutardan kesinti olabilir ve tıklamaların geçersizliği anında veya daha sonra belli olabilir.

peki diyelim 3 ay 200 TL yi geçmedi o kadar beklemesi zor gibi, ama her ay kesintileri yapıp bakiyeye eklemesi en mantıklısı olmaz mı?

• Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)

vuslatim adlı üyeden alıntı

peki diyelim 3 ay 200 TL yi geçmedi o kadar beklemesi zor gibi, ama her ay kesintileri yapıp bakiyeye eklemesi en mantıklısı olmaz mı?

Hocam zaten genelde kesinti olmuyor fakat bunun garantisini veremem. malum Google nin sağ solu belli olmuyor. Geçersiz tıklama vb. durum olmazsa vergide konusuda gelmezse %90 bakiyenizde bir azalma olmaz.
vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam zaten genelde kesinti olmuyor fakat bunun garantisini veremem. malum Google nin sağ solu belli olmuyor. Geçersiz tıklama vb. durum olmazsa vergide konusuda gelmezse %90 bakiyenizde bir azalma olmaz.

tamamdır çok teşekkür ederim.
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al