CennetKapisi adlı üyeden alıntı

gercekten saka gibisiniz biri telif'den logodan bahsetmis digerleride papagan gibi tekrarlamis...

Adamin güzel bir projesi var tutacaginida inaniyorum.

Telif sacmaligina gelince, Telif Hakki "O SES TÜRKIYE"'ye ait yani o ses türkiye ismini kullanirsan sorun olabilir lakin arkadas "O SES YOUTUBE" diyor.

Hem Acun isi gücü birakacak, youtubela ugrasacak hemde icerik kopya olmazken... (arkadas acunun videolarini birebir kopyalasa hadi neyse diyecem...) :)

Bu arada sarkicinin Video Klibi birebir kopyalanmadigi sürece yani kendiniz ayni o sarkiyi söyleyip YouTube'a yüklerseniz telif yemezsiniz sadece belki videoyu paraya acamazsiniz o kadar...

@Mesutbozbey arkadasim sana önerim fikirlerini burda paylas danis lakin herkesi ciddiye alma, intro'da güzel olmus umarim basarili olursun.


Hocam format denilen bir olay var ve telif buradan giriyor ama evet acunun isi gucu yok diyorsunuz ya onun yok ama burayi kontrol eden avukatlarinin yada uzmanlarinin var ayni konsepti uyarlayan bir tvde kanal gordunuz mu siz ben gormedim o ses ibaresini dahil kullanamazsiniz. Ki logosu da benzerlik gosteriyor yani daha kanal acilmadan kapatilabilir ben uyarimi yaptim. Arastirilmadan yorum yapilmamali.