İyi günler,

Yıllardır oynadığım bir oyun olan League Of Legends oyununda algoritmanın adaletine bırakılarak cezalandırıldım.

Söz konusu şu ki algoritma sadece rapor sayısına bakarak hareket ediyor. Oysa rapor aldığım maçta 6 kişi hakaretler ile benim üstüme geldiğinden ben sadece kendimi savunmak için 40 dakikalık bir sürede sadece 2 hakaret ettim (mal, özürlü). Bana gelen hakaretlerde ne dini değer ne de ailevi değer kaldı. Buna rağmen 6 kişi beni raporladığı için ben ceza yedim.

Defalarca Riot Games tarafına inceleme başlatılması için destek talebi oluşturdum. İlk talep de incelenmeyeceğini belirttiler. Daha sonra derdimi anlatmak için gönderdiğim talep de ise bir önceki talep de incelendi denip sayfalar dolusu savunma yazıma 3 kelimelik cevap verilip talep kapatıldı.

Yaklaşık 3 milyarın üzerinde ödeme yaptığım bu hesabıma böyle adaletsiz bir disiplin işlemi yüzünden ulaşamıyorum.

Bu konuyu mahkemeye taşısam sizce sonuç ne olur ? Mahkeme böyle bir konu ile ilgili inceleme başlatıp ciddiye alır mı? Yoksa mahkemede bu şekilde kısa kesip baştan savurup alehime karar mı verir?