-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İyi günler,
Yıllardır oynadığım bir oyun olan League Of Legends oyununda algoritmanın adaletine bırakılarak cezalandırıldım.
Söz konusu şu ki algoritma sadece rapor sayısına bakarak hareket ediyor. Oysa rapor aldığım maçta 6 kişi hakaretler ile benim üstüme geldiğinden ben sadece kendimi savunmak için 40 dakikalık bir sürede sadece 2 hakaret ettim (mal, özürlü). Bana gelen hakaretlerde ne dini değer ne de ailevi değer kaldı. Buna rağmen 6 kişi beni raporladığı için ben ceza yedim.
Defalarca Riot Games tarafına inceleme başlatılması için destek talebi oluşturdum. İlk talep de incelenmeyeceğini belirttiler. Daha sonra derdimi anlatmak için gönderdiğim talep de ise bir önceki talep de incelendi denip sayfalar dolusu savunma yazıma 3 kelimelik cevap verilip talep kapatıldı.
Yaklaşık 3 milyarın üzerinde ödeme yaptığım bu hesabıma böyle adaletsiz bir disiplin işlemi yüzünden ulaşamıyorum.
Bu konuyu mahkemeye taşısam sizce sonuç ne olur ? Mahkeme böyle bir konu ile ilgili inceleme başlatıp ciddiye alır mı? Yoksa mahkemede bu şekilde kısa kesip baştan savurup alehime karar mı verir?
sefacandemir.com.tr
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Onları o şekilde davrandığı için rapor edin. Gereken cezayı alsınlar. Siz de hakettiğiniz cezayı alın. Sorun ortadan kalkar. Yasal bir işlem yok bence :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Küfürsüz ss alıp report etseydiniz sadece ben bu tür online oyunlarda yorumlari kapatıyorum.
18-0 oynadigim macta adam senin yüzünden kaybettik diyebiliyor. Kendi skoru 2-9 falan oluyor şaka gibi. Sövmemek için zor duruyor tabii insan. Kaybedelim diye afk kalan mi dersin vs.. vs..
Mahkemenin ugrasacagini sanmiyorum direkt lole mesaj atin
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hocam adamlar yedi sülalene sövse de oynanmak zorundasın. Moba oyunlarının kuralı bu malesef. Ha küfür edenler ceza almaz, o zaman başka. Hakkınızı arayın derim. Ama afk kalmak sadece sizin değil, diğer takımın da oyun zevkini etkiliyor. Karşımdaki takımdan birisi afk kalsa ben de raporlarım. (bu arada dota 2 oynuyorum :D )
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oyuna 3 milyar para verilebiliyorsa, bilişim avukatı arayıp 50 100 liraya danışabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-