Lokasyon123 hocam bunu size her konunuzda söylüyorum :D Artık kabul edin. İnstagram reklamları %300-400 oranda daha etkilidir. İnsanlar oyun için reklamlardan nefret ettikleri için bu size hiçbir fayda sağlamayacaktır. Yani adwords reklam sizin için sadece para kaybı. İnstagram genel olarak yaş kitlesi +16 - 22 yaş Ve bu kısım oyuna para yatırabilir. Tabiki oyununuzu bilmiyorum. Ancak oyunun öyle bir yerine kilit koyarsanız mecburen oynamak istedikleri için satın alacaklardır. Fakat adwords popup reklam tarzında çıkarttığı için bir işe yaramayacaktır. Bu arada benim bahsettiğim örneğin bir oyunum var. Oyunumda o el kaybeden bir kişi yeniden başlatacakken reklam çıkması. Eğer diğer türlü adwords diyorsanız yani web adwords'den bahsediyorsanız zaten komple zaman ve para kaybı. İnstagramın gücünü hafife almayın. VooDoo firması gayet güzel ve ilgili kişilere reklam gösterip potansiyel kitle ile para kazanıyorlar. Tabi bütün oyunları her kaybettiğinizde 1 reklam göstermesi sıkıcı ancak doğru insanlara ulaştıkları için sürekli reklamda olsa oynatıyor.
Hocam voodoo nun yaptigi flappydonk gibi bir oyun zaten forumda yayinladim destek amacli konusunu acmistim
Sizce normal reklam mi yoksa instagram kullanicilar aracilgili ile mi reklam vermek mantikli