şuan ne durumda bu ısler bılemıyorum ancak sanırım 2011 yılıydı ligtv dsmart ile alakalı sıtem vardı lig tv izle de 3. sıraya lig tv seyret de 1. sıraya kadar çıkarmıstım. Bi gun okuldayken eve polis geliyor pc ye falan el koyuyor neyse telefonla aradı polis hakkınızda sahtekarlık **************lık vs vs okuyupo duruyor dedım yahu kımı dolandırmısım ne dıyosunuz sız vs digiturk sıfresını kırıp umuma acık alanda yayın yaparak zarara ugratılması vs vs. neyse bişey onermıslerdı para oduycem ve 2 yıl dıgıturk abonelıgı alıcam yok dedım ben bu sucu ıslemedım sız benı dıgıturkun sıfresını kırmakla sucluyorsunuz keske oyle bır bılgım olsa da dedıgınız tutarı da odesem dedim ama yok neyse bı suru mahkeme 5 duruşma 2 hakım degıstı ıkısı de konuyu anlamıyor en son beraat edip kurtulmuştum ondan beri ne para kazanacagını bilsen de önermiyorum kardeşim uzak dur derim başın agrımasın.

kusura bakma bu arada fgarklı bır sey sormussun ama mac yayını falan gorunce eskı gunler geldı aklıma yazmadan gecemedım :)