Hayırlı forumlar arkadaşlar,

Dün gece ikonografi.com alan adını aldım. Anlamı ikonları ve sanat tarihini incelemek, yorumlamak demek. Dan Brown kitaplarından, filmlerinden (Da Vinci Şifresi) hatırlarsınız. Kısaca simge bilimi demek. Tabi bunun yanında normal tarih, arkeoloji vb. gibi alt kategorilerde olacak. Bende Tarih öğrencisi olduğum için yabancı değilim. Jenerik bir domain. Artı olarak rekabet yok denecek kadar az. Google'da ilk sayfaya çıkmak zor olmayacaktır. Birazda nich site kategorisine giriyor sanırım.

Üniversitede tüm doc, proflarla yakın ilişkim var. Asistanlar zaten gelip benden sigara istiyor :) Ve malumunuz her bir asistanın yüzlerce, binlerce takipçisi var. Diyorum ki ben haberler, bilimsel makaleler, etkinlikler, konferanslar vb. içerik girişleri yapsam ve bölümümde hocalardan destek istesem sizce ne olur? Kaynak olarak sıkıntım yok. 3 yılda bir oda dolusu makale biriktirdim. Kitaplar filan nefes alacak yer yok zaten. Hem seviyorum hemde ilgilenmek hoşuma gidecektir. Lakin bunun bir geliri olmasını da istiyorum. Fikirlerinize açığım.