86314
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere...
Hosting şirketleri, internet girişimcilerinin vazgeçilmezi.
Hosting şirketi için gerekli tüm gereksinimleri ve fiyat aralıkları hususunda bilgi edinmek istiyorum. Toplam maliyeti nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Baya zor iş. Vergisi, sunucuları, altyapısı, teknik desteği, çalışanları ve daha fazlası.
Büyük yatırım gerekli.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ciddi manada düşünüyorsanız başlangıç olarak Reseller daha mantıklı. Sanırım Limonhost böyle bir imkan sunuyordu. Oradan araştırmaya başlayabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
86314
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumda insanların birbirlerine olan desteği takdire şayan gerçekten...
Söz konusu hosting ile ilgili sadece bilgi edinmek istediğimi konu açımının başlangıcında söylemiştim.
Ayrıca, iki sektör arasında köprü oluşturmayı planladığım ve 2016’dan bu yana üzerinde vakit buldukça yoğun çaba gösterdiğim bir internet projesi bulunmaktadır. Bundan bahsetmemdeki husus, internet projesi olduğu için kendi webimi kendi server depom’da tutmak ve verileri kendim korumak istemektir. Bu nedenle kendime yetecek bir hosting alanı kurmayı düşünüyorum.
82584
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
20 lirayla yapilacak seyler degil. Sunucu alip onlarda barindirmalisiniz.
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Sunucular, ipler, panel lisansları, it uzmani, faaliyet izinleri, şirket işleri, güvenlik yazılımları vs. vs. uzar gider google üzerinden araştırabilirsin genellikle kanı kaynayan bu dünyaya ayak basmış tüm insanların aklına gelip bir heyecanla konu açtığı, bilgi kırıntıcıkları ile dolu bir iş dalı profesyonel olarak düşündüğünüzü varsayıp cevap yazıyorum. Yok ben acemiyim diyorsan yapıştır reseller yeni başlayan arkadaşlara satarsın, onların taleplerini yanıtlarsın. Çok şey etme arkadaşlara zor bir dal aylık alıp sonra çekip giden projeleri zor duruma düşüren insanlarla dolu sektör, haliyle yeni mağdurların ortaya çıkmaması için seni biraz düşünmeye sevk ediyorlar. Umarım soruna yanıt verebilmişimdir :)
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sunucu Yönetimi & Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiyedekiler gibi hazır sistem kullanacaksan sadece biraz birikim lazım . Yok ben adam gibi birşey planlıyorum dersen daha önceden bu konularda yurdışında çalışmış mühendis ekibi lazım.
Linux Server,Network(ipv4+ipv6) https://ahmetozer.org https://github.com/ahmetozer