Edebi türler deniyorum. Roman okur gibi bir okuma deneyimi pek elde edemeyeceksiniz, eğer beklentiniz buysa. Burada ki yazılar ilk yazıldığı gibi kalmıyorlar. Ara ara güncellediğim için akıcılıkta bozulma olabiliyorlar ama akıcılığı her zaman ön planda tutmuyorum. Farklı üslublara sahip olabiliyorlar.
Bu da diğer yazılarda daha çok anlaşılabilir ama bence belirli bir yaştan sonra rahat anlaşılabilir. Atikali seviyesinde değil çünkü. Ağdalı bir dil denebilir.
İkinci olarak hızlı yazdığım için genelde imla kurallarına pek dikkat edemem. Şöyle ki: orada ki boşluk tuşları bile yazım esnasında bilinçsizce basılmış halde. İstemsizce değil, hızdan kaynaklı. Bazen benim de gözüme bazı imla hataları, harf değiştirmeleri battığında biraz zahmet edip sırf o kelimeyi veya cümleyi değiştiriyorum.
Ama sonuç olarak istenen şey anlaşılıyor benim için de bir tez olmadığı için okunmaktan çok, bilginin empoze edilmesi önemli.
Bir de şimdiye kadar pek yorum da olmadı bu nedenle insan yazarken vaktini gereksiz yere kaybettiğini düşünüyor. Eğer hepsinin altında yorumlar bulunsaydı bunlara daha çok dikkat göstereceğimi düşünüyorum. Aksi halde biraz uzun bir yazıyı herşeyiyle kusursuz halde sunmak bazen aralıksız iki koca saate mal olabildiği bir gerçek.
Sorunuzun cevabı da bu oluyor.