ferahi adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar projenin bütçesi ve mali konuda sıkıntımız yoktur.Bu görevlere başlangıç olarak gönüllü kişiler alınıcak.Proje tamamlandığında Türkiye'nin en büyük holdinglerinde yetkili iş adamları büyük yatırımlar yapacaktır.Yani ilk olarak gönüllü başlayacağınız projede,proje tamamlanınca düzenli ücret ödenecek ve böyle büyük bir projede yer almış olacaksınız.Türkiye'deki arama motorlarının kullanılmaması varolan arama motorları kadar hem hizmet hem de servis olarak kaliteli olmamasından kaynaklıdır.Tabi bunun yanında reklam eksikliği,alt yapı eksikliği sayılabilir.Bu proje alt yapısı çok kaliteli,profesyonel reklam çözümleri ve büyük iş adamlarının yatırımyapacağı kaliteli bir projedir.Bu nedenle oldukça umut vadetmektedir.


Türk yapımı bir arama motoru projesini her zaman desteklerim ama bahsettiğiniz kadar ekonomik açıdan kuvvetlilerse, adam gibi başında parasını versinler çalışacakların kişilerin. Kişisel olarak söyleyeyim, projeniz bana güven vermedi. Hem o kadar paraları olacak hem de hala gönüllü yazılımcı/tasarımcı arayacaklar!

Yazılımcı, tasarımcı arkadaşlar alt yapıyı oluşturdu, sonra da o holding yetkilileri "Güle güle" dediler. Ne yapacak bu arkadaşlar?