sterk

Önlemler;
- Hesabınızın numarasını alışveriş yaptığınız sitede kaydetmeniz.(hepsiburada n11 v.b. yapıyor )
- Alışverişiniz bittiği zaman kartınızı hala internet alışverişine açık bırakmanız.
-7 Ayda bir kart çalıntı ihbarı veriyorum neden diye sorarsanızda, her ihtimale karşı mutlaka kart bilgilerim bir sitede kaydediliyor veya kaydettiriyorlar.Bende buna istianeden kart bilgileriminden değişmesini istediğim için böyle yapıyorum.
- Telefonunuz rootlu olabilir, zaten giriş yaparken banka uyarı veriyor, bu telefon rootludur güvenlik zaafiyeti vardır.

şikayetvardaki tüm konuların hepsi çözüme kavuşturulmuş diye tik var.Yine de görüyorsunuz ki banka yardımcı oluyor.

Onlar cevaplandığı için tik var dikkat ederseniz yanlış bilgi olmasın henüz hiç biri çözüme kavuşmamış. çünkü geri iade etmiyorlar şimdilik.

iyi güzel kardeşim işi gücü bırkıp kartlarımı takip edicez bunlarlamı uğraşıcaz bu kartı veriyorsan bütün sorumluluk neredeyse veren firmaya ayittir. ben cahil bir kullanıcıyım o zaman bana kart verme ne diye veriyorsun senin işine geliyorki veriyorsun o zaman sorumluluğu üstleniceksin herkes sizin kadar dikkatli değil malesef bu yüzden suçlu banka 1 oldu 2 oldu 3 oldu diğerlerine neden izin veriyor bu nasıl güvenlik sistemi yok arkadaş beni ikna etmedi hala banka en kısa zamanda ilişkimi kesicem borcum bitince diğer bankalarında sahte siteleri vardır illaki ama araştırdım böyle bir vaka göremedim. Bu tamamen bankanın suçu başka türlü izah edemiyorum bunu başka açıklaması yok çünkü.