Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bankalar gayet dikkatli. Bir forum sitemde kullanıcının birisi sahte enpara bağlantısı paylaşmış ve bankadan mail geldi, sitenizde sahte link paylaşılmış **************lık yapmaya çalışılıyor diye. Banka çalışanları gördüğü yerde gerekli bildirimi yapıyor, inanmıyorsanız mailin ekran görüntüsünü atarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
sevgili
Mertcan öyle diyelim de görüldüğü üzere 2018 yılı başlangıcı ile birlikte büyük bir vurgun yapılmış yani kaç aydır neden buna neden dur denilmemiş son şikayetlerde görüldüğü üzere bu şikayetler son iki haftada tavan yapmış buna hala neden çözüm üretmemişler bu insanı şüphe içinde bırakıyor bir oyun var içerde gibisinden diğer bankalara baktığımızda böyle bişey göremiyoruz olsada çok nadir. sizce bunun sebebi nedir sizlerde fikrinizi belirtin hep kullanıcı suçlu olamaz bu durumda
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sahte siteye tiklarsan tabi ki paran gider. Kimse kimseye bedavaya kampanya vermez bırakın şu banka kampanyalarını. Mobil şubenizden başka yerde giriş yapmayın. Ben bazen PC den yapmaya bile çekinir hale geliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ntka, hangi bankada genel müdürsün bilmiyoruz.Ama bu attığın şikayetlerin %98'i kullanıcı hatası çok bariz şekilde belli oluyor.Örneğin enparakampanya.xxx diye bir domain alıp instagramda reklam veriliyor çoğu kişide inanıyor bu onların hatası banka bunun için bir sürü mail/sms gönderiyor.
Kings
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
enpara.com tanımlı telefonlarda ilk işleminizde telefonunuza mesaj yollar sonra zaten bu telefonun sizin olduğunu anlar her girdiğinizde sizden şifre talep etmez ama enteresan olan başka bir telefondan girildiğinde telefon mesajı istememesi bu güvenlik açığıdır.
Testimo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik teknikeri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tam olarak 6 senedir bu bankayla çalışıyorum nerdeyse daha bi zaafiyet görmedim onuda bırak pos makinalarında şifreyi ben bile girmiyorum :) Bilinçli olacan fake sitelere bilgi vermeyecen sonra adamı üterler hiçbir bankada bu sorumluluğu kabul etmez