* https://www.sikayetvar.com/enparacom-guvenlik-acigi Bilgisi yok ki, hiç bir bilgi vermemiş. Kişi fake olmayabilir fakat kendisinin açıklayıcı bir yanı yok. Olay belli değil.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-bilgim-disinda-cekilen-parayi-iade-etmiyor Enpara adını kullanan mağdur eden sitenin oyununa düştüm cümlesi zaten kendi hatası olduğunu açıklıyor.
* https://www.sikayetvar.com/enparacomiade-icin-donus-yapilmadi Aynı şekilde bu kişi de haklı olsaydı, daha fazla bilgi sunardı. (Şikâyeti de doğru ve açıklayıcı yapmak lazım.)

Bunlar sizin buradaki kullanıcıları, orada yazılanları okumadıkları yönünde uyarmanızın ardından (muhtemelen) hatası olmayan kullanıcılar olarak değerlendirdiğiniz kişilerdi. Biraz daha bakalım ve bir kaç tanesini de baştan itibaren ben alıp buraya yorumumla birlikte ekleyeyim;

* https://www.sikayetvar.com/enparacom-evlilik-hayallerim-yikildi Ben olsam o banka bölerdim 9 taksite mağdur etmezdim evlenecek bir bayanı. Kendinden taraf yani.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-kredi-karti-ve-hesap-kapatilmasi Borcum olmadığı halde kredi kartımı ve hesabımı kapatamıyorum. diyor kendisi. Belki haklı olabilir, bunu bilemeyiz.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-guvenlik-zafiyeti Fakat sahte internet sitesiymiş diyor.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom2-gundur-yurt-disindan-kredi-kartimdan-para-cekilmeye-calisiliyor alışveriş yaparken asıl kartın numarasını paylaşmak zorunda kalıyoruz Bir arkadaşın yukarıda belirttiği gibi muhtemelen kartını siteye kaydetmiş.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-2-aydir-kredi-kartim-kurye-kurye-geziyor Bilmiyoruz, haklı olabilir fakat bu şikâyet sizin konunuzla ilgili değil.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-kredi-karti-ve-bankacilik-adina-yeterli-guvenlik-sistemi-gelistiremedigi-icin-zarardayim sosyal medya haksız kazanç sağlayıcıları yüzünden zarara uğradım diyor ve güvenlik sisteminin bozuk olduğunu iddia ediyor. Doğru düzgün açıklama yok.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-ek-para-limitimi-yukseltemiyorum Kişisel sorun. Bankaya bağlı talep.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-1000-tl-kredim-ve-kredi-kartim-bile-onaylanmiyor Kişisel sorun. Bankaya bağlı talep.

İkinci sayfaya geçiyoruz. Sıradan (çözülenler dışında) bir tane bile atlamadım.

* https://www.sikayetvar.com/enparacom-sorumsuz-ilgisiz-banka Kurye ile ilgili sorun.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-guvenlik-acigini-musteriye-mal-ediyor Enpara.com adıyla sponsorlu bir reklam linki vardı. Tıkladım Bir şey yazmaya bile gerek yok. Hatasını söylüyor.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-cok-ciddi-guvenlik-acigi-var Sahte bağlantı tıkladığı algılanabiliyor.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-guvenlik-zafiyeti-ve-habersizce-adima-onaylanan-kullandirilan-kredi Tek taraflı güzel bir anlatım yapmış. Fakat yorum şüpheli.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-atm-parami-yuttu-islemler-1-haftadir-bitmedi Bankamatik sorunu.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-guvensizligipisman-oldum Sosyal medyada denk geldiğim bir kampanyaya katılmak için online giriş yapmam istendi ve giriş yaptım. 1 dakika içinde hesabım boşaltıldı. Yine kişisel hata.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-internet-bankaciligi-hesabimdan-bilgim-disinda-1080-tl-3-farkli-numaraya-kontor-yuklemis 6 defa 3 farklı Turkcell numarasına 180 TL kontör yüklenmiş Yine bilindik.
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-buyuk-guvenlik-acigi-bu-sorumlulugu-ustlenmemesi Instagram hesabım üzerinden linke tıklayarak cep şubeye girmeye çalıştım.

Devam edelim. Üçüncü sayfaya geçelim.

* https://www.sikayetvar.com/enparacomda-ki-guvenlik-zafiyeti 3 adet 180 TL Turkcell yüklemesi Diğer telefon çekimlerine benziyor değil mi?
* https://www.sikayetvar.com/enparacom-atmye-sikisan-para-iade-edilmiyor ATM sorunu, eğer banka şubesinin yanındaki ATM'den çekim yapıyorsanız bunu şubeden hallediyorsunuz. Ziraat bankasında aynı sorunu yaşadım,

Artık devam edemeyeceğim. Geçtiğimiz ay büyük kızım bir soru sor uygulamasına yazmış ve ben eşimin Avea'dan bu hattı tüm mobil ödemelere kapattırdığını düşünüyordum. Kapattırmamış. 120 TL mecburen ödedik.

Yani burada insanları okumuyorsunuz diye itham ediyorsunuz fakat şikâyet var'ın da cıklı çıktı. 19 yıldır neredeyse tüm bankaları, kredi kartlarını ve kredilerini kullandım. Çok şükür bir sorun yaşamadım.

Lütfen iğneyi biraz da kendinize batırınız.