Ben gördüm önce s350 yi görünce zaten dedim yuh. Bunu vermezler imkansız. Sonra incelemeye başladım s350'yi görünce açıkçası :)
Daha sonra öncelikle facebook sayfalarına girdim "size özel" adıyla açılan sayfaya. Bu arada açmadan önce hep aklıma takılan soruyu düşünüyorum.
Dedim ki kendi kendime "ziraat neden "size özel" diye bir sayfa açar ki? Sonra bu sayfaya girdim ve ne göreyim... Sayfa daha 3-5 saat önce açılmış ve ilk paylaşımları "sen beni öldürücekmisinn" diye bir yazı. Nasıl olur bu dedim kendi kendime... Galiba lakayt bi ziraat çalışanı tarafından yanlışlıkla yazıldı. Sonra web sitelerine bir gireyim dedim girdim ilk dikkatimi çeken domain adresleriydi. Sonra ziraat'in kendi bankacılığına girdim gerçek web sitelerinden anladım bu sahte. Hatta surpriz bile yaptım. Oradaki **************lık için açılan web sitesine girip tc no kısmına 155-156 yazdım art arda. Şifreye de "polis ve jandarma'dan selamlar" yazdım. :D Tabi bu yazdıklarım onlara gitti. Sonra da önce facebook sayfaları, sonra da web siteleri kapandı ertesi gün. Elimden gelse şikayet edeceğim yerler olsa şikayet edecektim fakat ilgilenmediler daha önce yaptığım şikayetle bu nedenle tekrar şikayet etmedim açıkçası. Ayrıca konuda sorduğum domain olayını bilen varsa anlatırsa iyi olur.