Merhaba,

Kısa süre önce wmaraci.com'üye oldum. 1 ay bile olmadan ücretli 20 hizmet v.b satın aldım. Forumda eksikliğini gördüğüm bir konu var.

Bir konuda fikir veya yardım bekliyorsunuz bilenler acaba kazanır veya tekniğini önerir diye yardım etmiyor.
Herşey para olmuş evet insanlar para kazanacak ama önemli olan insan kazanmak
ne yazıkkı bu konuda biraz geri kalmış diğer forum sitelerinde durum aynıdır eminim

burada wmaraci.com yönetimine teşekkür ederim. Gerçekten kaliteli insanlar ve forum sitesinin gelişmesi için hergün yeni kararlar alıyorlar. Bizlerinde üzerine düşen ufak tefek konularda birbirimize yardımcı olmak.

Beyin fırtınası diye bir konu açılıyor 200 kişi okuyor bir kişi cevap veriyor. Saçma veya mantıklı neden fikir vermekten çekiniyorsunuz? Kategoride konu açınca ücretli yazsam heralde 200 kişi yorum yapardı. Sözü fazla uzatmamak adına asıl konuya geliyorum :)

Makalebank.com bence güzel bir domain makale yazarları veya domain alım satımı yapan arkadaşların beğenirlerse güle güle kullanmaları dilerim. Domain Boşta

beyin fırtınası, tek başına veya bir grupla yapılabilir. Fikirlerin, akla gelir gelmez açığa çıkması istenir. Fikirler başta yargılanmaz ve eleştirilmez, hiçbir fikir saçma olarak değerlendirilmez, böylece kişinin tüm fikirlerini çekinmeden, aklına geldiği gibi sunması sağlanmaya çalışılır.