Shydox
www.majerweb.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam yaşınızın verdiği hevesle bir işe girmişsiniz :) Anlıyorum. Bende sizin gibi düşünüyordum
ama burdaki yazarlar bak ben bir sitede yazıyorum diye hava atmaz. 13-14 yaşında çocuklar bulursanız bedavaya çalıştırabilirsiniz. Çünkü arkadaşlarına hava atacaklar :) Bu yaşlardaki herkes bir sitem olsun ve ya bir sitede çalışayım tarzında düşüncülere kapılırlar. Hatta abartı olmamak şartıyla Örneğin aylık 10-20 TL ALIP bile çalıştırabilirsiniz. Yani üzerine para. Eskiden yönettiğimiz bir forumda çocuklar sitemle ilgilenmek için para veriyorlardı. Örneğin moderatörlük ya da editör tarzında. Tabi dediğim gibi bu yaşlarda çocuklar bulmak kolay. Ama işini ne kadar kaliteli yapacak orası muamma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Bu tarz başlıklar görünce sinirleniyorum gerçekten. İnsanları bildiğin salak yerine koymaktan farkı yok.
2 tane yöneticim olsun. 5 mod. 10 editör. 20 yazarım olsun. Hiç birine para vermiyim. Onlar kendi kendine uğraşsınlar. Siteden parayı ben kazanım. Aaaa terbiyesizlere bak gönüllü olmuyorlar herkes para istiyor.
Harbiden bunu utanmadan yazmıssınız birde. Millet emek verecek. La adam uğrasacak olsa niye senin sitende uğrassın verir 5 lira domaine 20 lira hostinge kendi kurar sitesini en azından kazanırsa kendi kazanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Ben kaliteli bir yazı için en az(sadece metin kısmı için) 1 saat(O da ilgi alanımda bir yazı ise) harcıyorum. Nasıl gönüllülük olmasını beklersiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
EfeCTN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamam da konuyu baltalamanıza gerek yoktu .
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de hosting, domain sponsoru; Yazılımdan anlayan 1 , içerik girecek 3 gönüllü aradım ama herkes para istiyor(!)
Sonra dedim siz siteyi kurun, parayı benim hesaba gönderirsiniz ama onu da yapmadılar.Zaman çok kötü, eskisi gibi değil, her şey para olmuş artık(!)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İnsanlar sitene değer gösterirse gönüllü olurlar. Değerli bir marka oluşturursan insanlar gelir sende yazmak ister. Bizim sitemize günde yüze yakın yazar başvurusu geliyor çünkü insanlar sitenin içinde olmak, adını göstermek istiyor. Şimdi ben sokaktan geçen bir insana benim sitemin ismini verip burada yazar mısın desem sadece ismine bakarak "düşünebilirim" der. Ama birine "6tel.net" sitesinde yazar mısınız desen güler geçerler. Önce isim marka değeri taşımalı, sonra sen marka değeri taşıyan ismi bir markaya çevirmelisin. Ardından insanlar sana rağbet gösterir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-