ASametYildirim hocam son mesajda bende alıntı çıkmadığı için alıntı yapamıyorum maalesef. O yüzden direk cevap yazmak zorunda kalıyorum. Şöyle açıklayayım ben size en baştan. Sanırım ben tam anlatamadım.

Bir formum var, bu formu kullanıcı kendi istediği şekilde dolduruyor. Bu formda sayı girebildiği textbox var ve eğer 1den fazla girmek isterse kendisi ekleme yapabiliyor. Yani formdan gelen sayı değerlerinin sayısı sabit değil. Bir kullanıcı 3 tane gönderebilir diğer kullanıcı 10 tane gönderebilir.

Bu gönderilen değerleri phpde foreach döngüsü ile döndürüğ veritabanına her gönderilen sayı için bir kayıt oluşturuyorum. Buraya kadar sorunum yok. Ancak kullanıcının gönderdiği formu da ayrı bir tablo olarak tutuyorum.

Şöyleki;

Formlar Tablosu
Form ID - Kullanıcı ID - Toplam Sayı

Sayılar Tablosu
Sayı ID - Form Id - Gönderilen Sayı

Yani kullanıcının gönderdiği formu formlara kaydederken formdaki eklediği sayılarıda ayrı ayrı sayılar tablosuna kayıt ettiriyorum.

Ancak bu gelen sayıların hepsini birbiriyle çarpıp toplam sayıyı bulmam gerekiyor. Yani kullanıcı 4 tane sayı göndermişse atıyorum. $sayı değişkeni foreachte 4 defa döndürülüyor ve hepsinin birbiriyle çarpılması gerekiyor.

Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler.