-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu içeriğinde başlığı mümkün olduğunca açıklamaya çalışacam; çünkü üzerinden bayağı zaman geçti. Yaşadığım bir olayı anlatacam. O zamanlar wordpress hakkında az buçuk bilgim vardı. Ve bionluk sitesinde birinin tema sattığını, kurulum, Türkçeleştirme işlemlerini yaptığını gördüm. Kurulum ve diğer aşamalara geçmeden önce temayı satın aldım. Daha sonra kurulum yapıldı, bir türlü Türkçeleştirip siteyi kullanılabilir hale getiremedi. Temayı aldığımla kaldım. Profilindeki çok harika yorumlara aldanıp iş yaptırmaya kalkıştık. Sonu hüsran oldu. Genelde sistemlerinde para transferi iş tamamlandıktan ve beğenirse gerçekleşiyor. Tema dır v.b konularda satın aldıktan sonra iade yapamıyorsunuz. Tema aldınız ya da başka bir ürün sonuca varmayınca anlamsız oluyor. Yukarı da örneğini vermiştim. Bahsettiğim siteden satın alma işlemlerinde dikkatli olun. Mümkünse satın almak isteğiniz ürünü kendi sitesinden alın. Ben o kişiye verdiğim parayı haram ettim. Çok fazla olmasa yine de para zor kazanılıyor ve elden çıkması da bir o kadar kolay. Çok sonralardan temanın torrent sitelerinden indirebileceğini de akıl ettim. Biraz geç oldu:) O güzel yorumlar sizi aldatmasın. Ve o sitede işini iyi yapan temiz insanlar da vardır. Sadece bir örnek üzerinden bilgilendirme babında bir şeyler anlattım. Eksiklerim varsa düzeltin lütfen! Umarım herkese faydalı olur
1 kişi bu mesajı beğendi.