Burda bana bionluk sistemini kullanan kişi temayı satın alın gerekli ayarları yapıp sitenizi teslim edecem dediği için temayı satın aldım. Temayı satın aldıktan sonra tema türkçeleştirme önemli ayarların yapılmasına da extra ücret ödeyecektim. Baktım temanın devamını oku kısmı gibi alanlar halen İngilizce onu bile yapamadı düşünün... Çok sonralardan öğrendik poedit bilmem falan varmış. Mesele basitmiş:) Yapamadığı ya da yapacağını iddia ettiği şeyleri yapmadı bende extra ücreti ödemedim; çünkü ortada ücret ödeyecek bir şey yoktu. Dedim temayı da al geri ben ne yapacam bunu deneme rağmen, satılan mal geri alınmaz deyip işin içinden çıktı. "Ben senin nereden bileyim temayı kopyalamadığını" falan dedi. Biz de diyemedik o günlerde bende nerden bileyim senin temanın orijinal olduğunu themeforest sitesine ait temanın çoklu kullanıma açık olup olmadığını diyemedik. Gelmedi akla:) Yanılmıyorsam themeforest temalarına yüksek ücretler ödeyip sahibi gibi başka yerlere satabiliyoruz. Tabi o kadar ücreti kim öder ödedi diyelim satışı olur mu olmaz mı bilinmez. Sistemi iyice anlamak lazım. Satış konularını iyice araştırın. Şimdilerde kendi responsive arayüzümü çıkarabilecek seviyeye geldim. Allah herkese helal kazanç nasip etsin.