Teşekkürler hoşbuldum (:
useranonimm adlı üyeden alıntı
Çalışmalarınızı inceledim gayet güzel. Çoğu grafiker clipart logoları karşımıza koyup ben grafikerim edasıyla dolaşıyor ilginç.
Görüşünüz için teşekkür ediyorum.
Diğer sitelerde geçmişte bu konuyla alakalı defalarca isyanımı belirttim ama artık açıkcası yoruldum (: pek çok genç ve yetenekli arkadaşımız var buna inancım tam. Ama dediğiniz gibi hazır vektörlerle png lerle logo tasarladığını iddia eden arkadaşlarımızın unutmaması gereken en önemli şey, hazır objeleri kullanıp site adını fontla yanına yerleştirince kendilerinde olan potansiyeli köreltiyorlar.
Hazır objeler kullanınca kendi el becerileri gelişmiyor tasarım konusunda. Ayrıca hazır png leri kullandıklarında herhangi bir revizyon istendiğinde eli kolu bağlı kalıyorlar.
İkinci husus piyasa konusunda. Bizim günlerce tek bir çizgi için bile düşünüp kafa patlattığımız oluyor. Geceleri sabahlayıp haftalarca tek bir fikir üretebilmek için çalıştığımız keza. Ama hazır objeleri bulup kullanan arkadaşlar bu iş için haliyle cüzi bir miktar talep ediyor. ve bizim logo tasarımlarımızın fiyatları müşteriye göre uçuk kalıyor haliyle. "Aynısını 10 liraya çiziyor falan kişi" diye haklı serzenişlerle geliyor bazı müşteriler.
Logo nedir amacı nedir firma veya websiteniz için önemi nedir konularını anlatmakla geçiyor günlerimiz.
Herneyse (: dediğim gibi bu konuyu geçmişte çok irdeledim ancak pek faydasını gördüğüm söylenemez. bu yüzden beğeniniz ve görüşünüz için tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.