Alan adınız oldukça güzel ancak bir süre sonra içerik üretmekte zorluk çekmemek için en baştan daha geniş kitleye hitap edecek bir konu seçmelisiniz.

Ebelik bölümü gördüğüm kadarıyla sizin mesleğinizle bağlantısı olmadığı için bir süre sonra sizi sıkabilir. Ancak şu konuları işleyebilirsiniz;


  • Anne sağlığı gebelik döneminde dikkat edilmesi gerekenler ve tavsiyeler ile doğum sonrası dikkat edilecekler şeklinde hazırlanabilir,

  • Gebelik dönemleri (hafta hafta hazırlarsanız çok ilgi görüyor.)

  • Bebek sağlığı (hem fizyolojik hem de psikolojik)

  • Ebelik bölümü öğrencilerinin hangi dersleri aldığı ve ne aşamalardan geçtiğine yönelik kategoriler hazırlayabilirsiniz.



Yukarıda belirttiğim seçeneklerde yaparsanız hem konu yetiştirebileceğiniz kadar az kategoriniz olacak hem de tek bir kategoride kalmayıp daha rahat içerik üretebileceksiniz. Güzel bir alan adı ve oldukça faydalı bir site haline gelebilir.

Burada düşünmeniz gereken şey bir erkek olarak uzun süre böyle bir konuya ilginizi koruyabilecek misiniz? Eğer evliyseniz eşinizin makaleler hazırlaması daha sağlıklı olabilir.

Aslında akrabalarımdan bir kişi bunu yaptı ve annelik döneminde birçok kişi ile yardımlaştı, soruları cevapladı yani doğal bir sosyal ağ oluşturdu. Bu sayede eşinizde (evliyseniz) sevdiği bir konuda oldukça başarılı yerlere gelebilir.