Merhabalar arkadaşlar, sosyal medyada az çok vakit geçiren herkes son bir haftadır trend olan Mevlüd Bulma Grubu ile alakalı içerikleri görmüştür. Biz 4 arkadaş hazır trend bir durumken bunun uygulamasını yapalım dedik, grubun adminine de bunu yaptığımızı da belirttik.

Şuan temel seviyede gayet yeterli bir uygulama olduğunu düşünüyoruz, 2 günde gayet temiz iş oldu. İlerisi için de çok sağlam eklemeler yapacağız (Çok sağlam fikirlerimiz var, duruma göre ilerleyen güncellemelerde ekleyeceğiz).


  • Uygulama ilk açıldığında kayıt olmanız veya giriş yapmanız için bir sayfa açıyor, kendinize bir üyelik alıp giriş yapıyorsunuz.


  • Daha sonraki ekranda genel bir harita açılıyor ve yakınınızdaki tüm mevlidleri görebiliyorsunuz. Sol alttaki butona basınca harita yenileniyor, sağ alttaki butona basınca yeni bir mevlüd ekliyorsunuz.


  • Dilediğiniz mevlüdün ikonuna tıkladığınızda ise mevlüde ait temel bilgilerin yer aldığı ufak bir modal açılıyor ve bir kez daha modala tıkladığınızda yeni bir detay sayfası açılıyor.


  • Bu detay sayfasına mevlüde ait saat,tarih,açıklama,başlık ve konum bilgilerini detaylıca gösteriyor. Konuma Git diyince haritadan size rota çizip götürüyor, bir de tabi mevlüd sahiplerine hayrımız dokunsun diye Allah razı olsun butonu ekledik. Bonus olarakta her mevlüd için yorum yapabiliyorsunuz.



Şuan için sadece Android versiyonumuz yayında, iOS için ise çalışmalara başladık (Orada onaylanması vs biraz uzun sürüyor)

Web Sitemiz : mevludbul.com
Play Store : Android için İndir