bdrhnbaran merhaba, bu durumda ya sitenizde yada telefonunuzda reklam virüsü var demektir. Bu durumun nereden kaynaklandığını ise sitenizi farklı cihazlardan açarak test edebilirsiniz.
Eğer farklı cihazlarda da aynı reklam çıkıyor ise sitenize reklam virüs kodu yerleştirilmiş demektir. Site dosyalarınıza virüs taraması yapmak ve site dosyalarınızı kontrol ederek bağlantıyı bulmaya çalışmak faydalı olabilir.
Eğer farklı cihazlarda da aynı reklam çıkıyor ise sitenize reklam virüs kodu yerleştirilmiş demektir. Site dosyalarınıza virüs taraması yapmak ve site dosyalarınızı kontrol ederek bağlantıyı bulmaya çalışmak faydalı olabilir.
Hocam tarama yaptım lakin bir sonuç yok ilk girdiğimizde falan reklama yönlendirmiyor bu sabah farkettim telefonda site sekme olarak açıktı ama google crome kapalıydı yani aksam öyle bırıktım sonra sabah kalkınca bi bakayım dedim otomatik o sekme açıldı siteden oraya yönledirdi reklam olarak da tanınmış bir firmanın uygulamasını açtı tam olarak bende anlamadım site adresi imzamda mevcut bakabilir misiniz rica etsem. Böyle bir durum ilk defa oluyor başka yerdede görmedim o kadar uğraş dur sonuc olarak bir virüs işi bitirsin bütün emek çöp oluyor Bu Arada Yanıtınız için teşekkür ederim.