-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yazılımcılar ve webmaster'lar için açtığımız bu sitede öğrendiğiniz bir dilde takıldığınız yerde veya projenizi geliştirirken takıldığınız yerde diğer yazılımcı/webmaster'lara sorarak sorununuza çözüm arıyorsunuz ve sizinle aynı problemi yaşayan insanlarda size verilen cevaplardan faydalanarak biribirimize yardımcı olmuş oluyoruz.Sitemizde puanlama sistemi vardır.Bu puanlar ne işe yarayacak derseniz moderatör, editör gibi yetkiler bu puanlara göre verilecektir.Ayrıyeten eğer site tutarsa puana göre hediyede göndermeyi düşünüyorum.Puanları nasıl kazanırız diye soracak olursanızda sorulara doğru cevaplar vererek.Her doğru cevap 4 puan ve birde eğer cevabınız beğeni alırsa her beğeni için 3 puan kazanırsınız.Kendi verdiğiniz cevabı beğenemezsiniz ve kendi verdiğiniz cevabı doğru olarak işaretleyince puan kazanmazsınız.Henüz site açılalı 14 gün felan oldu.27'ye yakın soru var amacımız Stackoverflow gibi Türkçe bir topluluk ve kaynak oluşturmak.Bize destek olmak için üye olup soruları cevaplarsanız çok mutlu oluruz.
Site linki:
http://yazilimsoru.com
2 kişi bu mesajı beğendi.
Web sitem: yazilimsoru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar buraya site hakkındaki görüşlerinizi de yazarsanız mutlu olurum.Konu güncel...
Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım siteyi sıfırdan kendiniz kodlamışsınız. Eğer öyle ise sizi tebrik ederim. Fakat site tasarım ve sistem olarak amatör görünüyor. Bayağı bir geliştirmesi gerek. Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim evet sıfırdan kendim kodladım.Tasarım ve sistem olarak amatör görünüyor demişsiniz biraz daha açar mısınız? Sizce tasarım nasıl olmalıydı nereler değişmeli ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
site amatör derken bence doluluk oranını arttırmalısınız görsele önem verirseniz bu iş yürür renk falan sağ taraf giriş kayıt yeri diğer menülerden farklı olmalı
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önerileriniz için teşekkür ederim. guvenmg doluluğun çok olmamasının sebebi soru cevap üzerine olduğu için soru cevapda pek görsel olmuyor.Ama eğer doluluk oranının artırılması için varsa önerileriniz mutlu olurum.Header komple baştan tasarlamayı düşünüyorum açıkcası.
82584
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geliştirmeye devam, stackoverflow tarzı olursa güzel olur. Kategorilere ayrılabilir -wordpress, php vs.- ve sözlük kaldırılabilir çünkü gereksiz olmuş.
Defacer
🚀Wordpress Hizmetleri🚀
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site biraz değil baya amatör gözüküyor biran önce halletseniz daha iyi olabilir
🚀Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀 Kurulum - Türkçeleştirme A'dan Z'ye 7/24 Hizmet ve Destek! ✅
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
oldukça başarılı soru cevap yazılımları mevcut. bence bi inceleyin. birebir çalmasanız bile ufkunuzu artırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinizede güzel eleştirileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.Divcoder dediğiniz gibi sözlüğü kaldırdım.Header kısmında biraz düzenlemeler yaptım.Yakında cevap kısmını felanda düzenleyeceğim.Defacer teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım. aaksu ilk okuduğumda bir an böyle bir sevindim devamını okuyunca anladım yazdığını :) Vaktiniz varsa yeni header tasarımı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.