Web yazılımı bitmiyor. pazarlama teknikleri gelişiyor. Bahsettiğiniz kendi siteni kur olayını kullanan insanlar istedikleri özellikleri bulamayınca farklı sistemlere yöneleceklerdir. İşte o zaman siz devreye gireceksiniz.
Ayrıca;
Buradaki olay, ürününüzü veya yeteneğinizi pazarlıyor musunuz? Nasıl pazarlıyorsunuz? Hani derler ya balı iyi olanın sineği bağdattan gelir. Bu lafa hep gülerim. Böyle bir şey yok arkadaşım. Sene oldu 2018 her sektörde rekabet var. Yazılımda yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız bir pazarlama stratejisi geliştirmelisiniz veya bu konuda yardım almalısınız.
bol şans.
Ayrıca;
Buradaki olay, ürününüzü veya yeteneğinizi pazarlıyor musunuz? Nasıl pazarlıyorsunuz? Hani derler ya balı iyi olanın sineği bağdattan gelir. Bu lafa hep gülerim. Böyle bir şey yok arkadaşım. Sene oldu 2018 her sektörde rekabet var. Yazılımda yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız bir pazarlama stratejisi geliştirmelisiniz veya bu konuda yardım almalısınız.
bol şans.
Öyle diyorsunuz yani hocam hmm Yani demek istediğiniz aslında webmasterler halen iş yapıyor ama ortada çok fazla webmaster olduğu için "veya kendini öyle sanan" bir fark yaratamayanların işsiz kalacağı mı? :) Aslında çoğu işte böyledir ama işin tamamen büyük firmalara yönelmesinden korkmuştum.