Buğra adlı üyeden alıntı

Baştan projede olan kişilerin ve projenin milli olması yada iş adamları beni hiç mi hiç ilgilendirmez.Kişiye karşı saygını ortaya koyamamışsan ve habire alay ediyorsan bu beni de üzer karşındakini de benim olaya tepkim budur ayrıca olayın diğer yanları kimseyi ilgilendirmez eğer varsa uzman php, asp veya ne bileyim diğer programlama dillerinde uzman kişiler ilgili arkadaşla iletişime geçsinler bu bizi ilgilendirmez açıldığında kullanırız veya kullanmayız kendi bileceğimiz iş.

Olayın her yanı bu foruma kayıtlı olan herhangibirini ilgilendirir.. Foruma yazmış ise yorum yapılmasına yorumlara hazırlıklı olacak demektir.Senin olaya tepkin bize hakaret etmek olamaz.Evet ciddi değilim ama alay etmiyorum zaten konu ciddi değil yani 5-10 satır yazıdan ibaret.. Arkadşın bahsettiği iş belkide şu anda bu forumda kimsenin yapamyacağı kadar ( maddi açıdan söylüyorum) büyük bir iş.Bu kadar büyük bir işin ekip kurucusumu diyim artık bu şekilde foruma konu açmamalıydı.... Neyse bak ciddi söylüyorum bundan sonrasını konuşmak istersen özel mesaj yoluyla konuşalım.. belki Cv göndermek istiyen olur konuyu daha fazla kirletmeyelim.. Bana cevap atacaksan özel mesaj yoluyla atmadığın sürece konunun seyri açısından cevap vermiyeceğim..