Wordpressin kendi siteside dahil hacklenmiş bu mantığa göre.

Google Adwords reklamlarına girmeye çalışıyorum 1 haftadır zararlı yazılım diyorlardı. Bugün google o zararlı yazılımların linkini nerede bulunduğunu gönderdi. OPERA browser üzerinden evet adamlar haklı o sitelerde virüs gözüküyor. İlgili function dosyalarına header dosyalarına ve diğer tüm dosyalara baktım bulamadım yerini. Akabinde ise Wordpress sitelerine tek tek baktım hepsine o linkler mevcut. Diyeceğim ki OPERA'dan kaynaklı sadece bende öyle gösteriyor. Google Adwords müşteri hizmetleri o linklerin zararlı yazılım olduğunu söyledi.

Opera üzerinden wordpress'in kendi sitesini bir kaç PC'den açtım aynı ekran görüntüsüne ulaştım. Buyrun bu ekran görüntüsü

Şimdi eğer bu opera'nın bana yapmış olduğu komiklik ise hiç gülmedim ama google adwords yetkilileri bu linkleri nerden buldu.

Eğer wordpress hacklendi ise neden kimseden ses gelmiyor. Diyelim ki hacklendi neden sadece OPERA üzerinden gözüküyor.

Ben şok ben iptal..

Biri umarım şu durumu açıklar.

Bu arada lisanslı tema kullanıyorum lisanslı eklentiler herbirini kontrol ettim plugin dosyasını kaldırdım denedim hep aynı sıkıntı. Kodlarda burda