fraqman hocam genelde makale, politika ve tespit konularında başlıkları daha konu içeriğine yönelik attım ancak dediğin karl marx, adam smith gibi başlıklar biyografi yazıları olduğu için genel attım.
webisyo galiba anasayfadaki görselin tekrar makale içerisinde görünmemesini söylüyorsunuz. aynı resmi iki kez kullanmak istemedim ama makale içeriğini görsellerle zenginleştirmenin önemini sonradan farkettim. yeni yazılarda bunu kullanıyorum eski yazıları da zamanla güncelleyebilirim.
Dahiturk açıkcası daha orijinal bir şeyler bulmak kolay olmuyor. artık internet sitesinin ziyaretçisi ile etkileşime girmesini zaruret olarak görüyorum ama bu konuda aklıma yeni bir şey gelmiyor. demek istediğim devir sözlük, forum, sosyal medya dönemi. onun için kullanıcı en azından yorum vs yapmalı, bir şekilde olaya dahil olmalı. soru - cevap formatı vs düşünüyorum ama özgün bir şeyler bulmak lazım. daha yorum bile yaptıramıyorum ziyretçilere -ki ziyaretçi sayım da fazla değil zaten- o konuda şu an için bende bir şey yok.