Bu platform sadece hosting firmalarının kendini önerme yerine dönmeye başladı bu konularda yazılanlar nedeni ile.
Ekmek peşindesiniz anlıyorum ama konuya bir girdim herkes yardım yerine hosting tavsiye etmiş. Biraz empati yapalım arkadaşlar.
Evet, şu an bulunduğu firmada sorun yaşayabilir belki.
Ama bir baktınız mı neden sitesi yavaş diye?
Bu yazdıklarımdan dolayı bana kızabilir ya da düşman olabilirsiniz hiç umurumda değil! Ama bu platformun bir üyesi olarak dile getirme hakkına da sahip olduğumu düşünüyorum.
IIYaBaNI bana pm den ulaşın, yardımcı olurum size.
Not: EfeCTN bu arada siteniz hala yavaş maalesef. Gtmetrix analizine bir bakmanızı öneririm.
İyi forumlar herkese.
Ekmek peşindesiniz anlıyorum ama konuya bir girdim herkes yardım yerine hosting tavsiye etmiş. Biraz empati yapalım arkadaşlar.
Evet, şu an bulunduğu firmada sorun yaşayabilir belki.
Ama bir baktınız mı neden sitesi yavaş diye?
Bu yazdıklarımdan dolayı bana kızabilir ya da düşman olabilirsiniz hiç umurumda değil! Ama bu platformun bir üyesi olarak dile getirme hakkına da sahip olduğumu düşünüyorum.
IIYaBaNI bana pm den ulaşın, yardımcı olurum size.
Not: EfeCTN bu arada siteniz hala yavaş maalesef. Gtmetrix analizine bir bakmanızı öneririm.
İyi forumlar herkese.
Yaavşlığın sebebi sorgu sayısı bende önceki temalarımda gayet iyi optimize ediyordum . BoomBox temasında optimize etmek zor oluyor .