Siteye son şeklini verdim sayılır arkadaşlar. Sağ olsun turker71 arkadaşın tavsiyesi ile temayı değiştirdim. Lakin tema paralı olduğu için, en azından ilerleyen zamanlarda temayı satın almaya karar verene kadar kullanışlı hale getirmek istiyorum. Bu noktada sizlere soracağım bir kaç soru olacak:
1-) Sitenin en üstüne koyduğum Er-Teknik logosunu hem tam ortalayamadım hem de sayfayı yakınlaştırıp uzaklaştırdığımda sayfayla beraber yakınlaşıp uzaklaşıyor. Halbuki ben her halükarda aynı boyutta ve tam ortada durmasını istiyorum.
2-) Ayrıca gene Er-Teknik yazan başlık kısmının arkasına çimen fotoğrafı koymak istiyorum zira aşağıdaki görselin arkasına çimen logosu yakışıyor. Bu mümkün mü?
3-) Slider kısmını, temanın pro sürümünü alana kadar değiştiremiyor muyum acaba? Zira temanın kendi fotoğrafları dönüp duruyor.
4-) Gene temanın pro sürümünü alana kadar ekranın sol üst tarafından gözüken aşağıdaki yazıyı kaldırmanın bir yolu var mı?
5-) Bu kısma müdahale etmemin bir yolu var mı? Zira gerek simgeleri olsun gerek içerikleri olsun hiç bir oynama yapamıyorum.
Anlayacağım dilden yardımcı olursanız minnettar olurum arkadaşlar.