Siteyi ziyaret ettim, gerçekten çok iyi iş çıkarmışsınız hocam. instagram adresinize de göz attım. İnstagramdaki diğer oyun profilleri gibi paylaşımlar yapmanız daha fazla ilgi çekici olacaktır. Başarılarınızın devamını dilerim.
Çok ama çok teşekkürler bu motivasyonu yüksek mesaj için hocam. İnstagram için evet bir öneriye ihtiyacımız var birden çok öneri hatta bu konuda ne yapılabilir önerileriniz var mı ? Daha çok neye ağırlık verilmeli paylaşımlar da ?
Gerçekten emek verildiği site açıldığında belli oluyor. SSL ile ilgili yeşil bar gözükmüyor sadece. Gözüme o takıldı. Başarılar dilerim.
Kadir hocam çok teşekkürler güzel yorum için. SSL aktif aslında tarayıcıda güvenli seçeneğini veriyor ama yeşil bar kısmını tam anlayamadım özür dilieirm.
Site adını başarılı bulmadım açıkçası. Biraz daha havalı ve kısa bir isim olabilir.
İnanın o benim eksikliğim ancak bu kadar yaratıcı olabildim varsa öneriniz değerlendirelim :)
Dostum sitenin girişinde menu çok aşağıda kalıyor menu barını tepeye yerleştirmen daha uygun olur bunun haricinde hız sorunu var başarılar dilerim
Güzel yapıcı önerimler için çok tşkler. Aslında yavaş değil çok kaliteli görseller kullanıyoruz 1920 x 1080 şeklinde ister istemez görseller geç geliyor. Bunun sebebide görsel zevki attırmak kullanıcının sisteme girdiğinde haberlere göz atartken.
Hocam başarılar ben beğendiysem yürür gider :)
Görkem selamlar dostum sen en eskilerdensin benim için. Her projeme yorum yapar ve hepsinide faydalı bulan birisin en azından benim aklımda öyle kalmış. :) Bunu da beğendiğine çok ama çok sevindim. :) Yakında yeni projelerle sürprizler var bakalım onları beğenecek misin ? :)