arkadaşlar niche sektör 2 türdür; 1.tür: tıklama az tbm yüksek. 2.tür; tbm düşük tıklaması çok. bu site 2.tür'dür yıllanmış site 1 yıla yakın böyledir ilgi ve içerik gerek yok alın kenarda dursun getirisne devam etsin daha çok kazanmak isterseniz tüm bildiklerimi aktarırım.
Site Adresi: hesabında para göstermeyene atmıyorum malesef alayışınız için tşk ederim.
İstenilen Fiyat: 4500tl pazarlıksız
Sitenin Aylık Getirisi: ortalama 430-470
Sitenin Kategorisi: Site içeriği nedir? uygulama tanıtımı
Günlük Tekil Hit Sayısı: 150 250 arası %100 organik aramalardan google dışı tüm arama motorlarında yıllardır sıralaması sabit
Satışa Hosting Dahilmi?: Site satışına hosting dahilmidir? aylık host ücreti 9tl aylık alıyorum
Banlı Olduğu Sponsor: Sitenin banlı olduğu sponsor varmı? yok herşey legal
Banlı Olduğu Arama Motoru: Sitenin banlı olduğu arama motoru varmı? yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: tema lisanslı fakat ücretisini kullanıyorum diğer siteerimde bundada öyle yapıcam
Özel Notlar: arkadaşlar hit ortalama sabit gelir ortalama sabit yıllardır aktif site isterseniz seo yaparak ciddi para kazanabilirsiniz a dan z ye herşeyi anlatıcam
satmamın tek sebebi araba alıcam eksiğim var krediye girmek istemedğim için bazı sitelerimi satıyorum pm olarak istemeyin telefon yazın ben ararım gelin yüz yüze görüşelim içinize nasıl siniyosa.